Создавање Македонски играчи за Репрезентација
Forum index >> Makedonija >> Создавање Македонски играчи за Репрезентација
 
Posted on 2014-10-28 22:22:06   
wolfstrix
Posts: 84
Ајде прво поздрав до сите менаџери од МК
Конечно се решив да направам нешто повеќе за Репрезентацијата.. Фитнес центарот ми е целосно изграден, и ангажирав тренери(напад,одбрана,техника и физички вештини) сите на максимално 20то ниво. Затоа барам сите што ќе извадите млади играчи од академија (талент од минумум 2.5 до 3.5)и Работна навика над 15 ДА НЕ ГИ ОТПУШТАТЕ. Известете ме и ставете ги на трансфер.. ќе пробам да направам од нив добри играчи за репрезентација. Тие што се со талент над 4 ќе треба некој друг да се погрижи за нив и да ги напрае голмани.
У случај да добиете играч ЛЕВАК известете ме без оглед на условите наведени погоре.
Очекувам соработка од сите

Posted on 2014-11-01 15:34:27   
Martin34
Posts: 6
nemam nisto od makedoncite so vakov potencijal

Posted on 2014-11-01 17:02:08   
alekjan
Posts: 0
Добиваш ем поддршка, ем соработка !!! само нека излезат таленти

Posted on 2014-11-02 12:20:12   
wolfstrix
Posts: 84
alekjan wrote:

Добиваш ем поддршка, ем соработка !!! само нека излезат талентиФала фала за подршката Штета што има само 8 активни Македонски тимови во моментов.. тоа не кочи. Ама ајде да се надеваме дека ќе излезе нешто.. не забравајте да ангажирате младинци секој 1ви и 15ти во месецот

Posted on 2014-12-19 10:05:52   
wolfstrix
Posts: 84
Само што најдов играч на траснфер листата, Aleksandar Ristovski Работна Навика 20 и Талент 3* 18 годишен + мртов ладен и 193 висок и тоа ОТПУШТЕН! Значи ја плаќам точно 101.000 неделно за тренери за да направам нешто повеќе за нашите играчи а вие не сакате ни да ме известите ни да ги продадете играчите. овој лесно можел да отиде у неповрат пошто само одреден број играчи остануаат на трансфер листата откако ќе ги отпуштите. Не знам ни дали вреди уопште што се трудам..

Posted on 2014-12-19 10:08:58   
wolfstrix
Posts: 84
Јас добив Левичар со Работна Навика 6 па ипак го зачував пошто имаме голем дефицит на левичари..
Forum index >> Makedonija >> Создавање Македонски играчи за Репрезентација