Prima pagină
Instrumente
Limba
handball, manager, online game, browser game, handball manager, online handball manager, free

Bine aţi venit pe TeamHB

TeamHB este un manager on-line de handbal. Tot ce ai nevoie pentru a juca este un browser de internet şi puţin timp liber. Nu este necesara descarcarea nici unui program şi il poţi juca gratuit.

Handbalul este un joc rapid, de acţiune, jucat pe parcursul a două reprize de 30 minute. Cele 2 echipe (6 jucători de câmp şi un portar) încearcă să înscrie prin orice metodă posibilă - tactică,fizică ori tehnică. Aici TeamHB străluceşte. Aveţi o opţiune de antrenament a jucătorilor pentru cerinţele tactice, precum şi antrenarea sistemului de atac preferat.


Poze de prezentare (apasa pentru a mari)
handbal, manager, joc online, joc de browser , manager de handbal, manager on line de handbal handbal, manager, joc online, joc de browser , manager de handbal, manager on line de handbal handbal, manager, joc online, joc de browser , manager de handbal, manager on line de handbal handbal, manager, joc online, joc de browser , manager de handbal, manager on line de handbal handbal, manager, joc online, joc de browser , manager de handbal, manager on line de handbal 

Suntem mândri de editorul nostru. Vă oferim control asupra sistemului defensiv, sistemului de atac, schimbarea formaţiei/sistemului pe parcursul meciului, setarea agresivităţii, a vitezei fazelor de joc, etc.

TeamHB oferă şi un aspect internaţional al jocului. Lumea este împărţită în 8 regiuni - Africa, Asia şi Oceania, Atlantic şi Scandinavia, Balcani, Europa Centrală, Europa de Est, Mediteraneană şi Pan Americană. Fiecare regiune are propria ei ligă şi propria ei cupă. Câştigătoarea primei divizii împreună cu castigatorea cupei regionale vor primi bilet de participare la un nivel superior în TeamHB, Liga Campionilor. Câştigătoarea Ligii Campionilor este considerată cea mai bună echipă din lume...pentru sezonul respectiv.Crezi că poţi fi Campion? Apasa aici şi vei afla.